Svømmestjernen om Instagram-bildet som vekker oppsikt: - Mange har reagert

Emilia Pikkarainen la ut foto av beina sine.

IKKE SÅ LANGE BEIN: Emilia Pikkarainen har nytte av lange bein i svømmingen, men bildet hun la ut på Instagram lyver nok noe, ifølge finnen selv. Her etter 100 meter butterfly under EM i London i går. Det omtalte bildet ligger lenger ned i saken. Foto: NTB Scanpix/EPA/PATRICK B. KRAEMER
IKKE SÅ LANGE BEIN: Emilia Pikkarainen har nytte av lange bein i svømmingen, men bildet hun la ut på Instagram lyver nok noe, ifølge finnen selv. Her etter 100 meter butterfly under EM i London i går. Det omtalte bildet ligger lenger ned i saken. Foto: NTB Scanpix/EPA/PATRICK B. KRAEMERVis mer

(Dagbladet): Emilia Pikkarainen fra Finland jager OL-plass i svømming for tiden, men mislyktes på 100 meter butterfly under EM i London denne uka.

Det har ikke forhindret oppmerksomhet rundt den 23-årige finske stjernen. Et bilde hun la ut på Instagram 17. mai vekker nemlig oppsikt, skriver Expressen.

Bildet viser Pikkarainen slappe av i et mye mindre basseng enn vanlig, men noe med både vinkelen og virkeligheten gjør at beina hennes ser uvanlig lange ut.

- Jeg tenkte ikke på det da jeg publiserte bildet, men det kom masse reaksjoner på beina mine med en gang, sier finnen til Expressen.

???????? A photo posted by Emilia Pikkarainen (@emiliapikkarainen) on May 17, 2016 at 2:41am PDT

- Folk synes de ser ekstremt lange ut. Og nå, når jeg har sett på bildet i etterkant, så ser jeg jo hva de mener. Ja, jeg har ganske lange bein, men ikke så ekstremt som det ser ut på det bildet, sier Pikkarainen og ler.

Hun har to EM-medaljer i kortbanesvømming fra tidligere, men klarte altså ikke semifinale i London, og må fortsette kampen for en OL-plass.

- Jeg er skuffet, for jeg hadde trengt en raskere tid, sier Pikkarainen.

Finnen deltok i Beijing-OL i 2008 allerede som 15-åring. 23-åringen er også kjent i hjemlandet for sitt forhold til formel 1-kjører Valtteri Bottas.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.