- SVT hengte meg ut

Zlatan Ibrahimovic anklager SVT for løgn.

(Dagbladet.no): Det har stormet rundt Juventus-spissen etter at han nektet å stille til intervju med SVT. Nå slår han tilbake.

- SVT påsto at de hadde fått tillatelse fra Juventus til å gjøre et intervju med meg. Det er ren løgn. Juventus er min arbeidsgiver og bestemmer hva jeg skal gjøre i mediene etter en ligakamp. Det var et intervju som var forhåndsklarert, det var med Canal Plus. De fikk også et intervju, sier Zlatan til den svenske avisen Expressen.

- SVT forsøkte å lure seg til et intervju. De gikk over rensen. Det kan jeg aldri akseptere. Jeg har ikke uttalt meg tidligere, men nå forteller jeg sannheten. De forstår ikke at jeg må gjøre som klubben sier, raser Zlatan.

- Hengte meg ut

Og lar også SVTs reporter få det glatte lag.

- Da jeg diskuterte med SVT spurte jeg om kameraet gikk. De sa nei, men kameraet gikk likevel og de laget et innslag der de hengte meg ut. De gikk over grensen, det var katastrofe. Nyström (SVTs journalist) har ødelagt for kanalen. Juventus utestenger reporteren nå, fortsetter Juventus-spissen.

To på boikott-listen

Nå står altså to svenske medier på boikottlisten. Fra før nekter Zlatan å snakke med Expressens konkurrent - Aftonbladet.

- Jeg ble grovt forulempet av avisen da de laget en kontaktannonse der jeg søkte etter en kvinne. Det var ikke profesjonelt, de leter bare etter negative vinklinger og har ingen respekt for meg, sier Zlatan Ibrahimovic til Expressen.

<B>HJEMMEDEBUTEN:</B> Det var etter hjemmedebuten mot Atlanta, at Zlatan Ibrahimovic havnet i verbalt slagsmål med SVT.