ENDELIG: Swansea trengte fem kamper før laget fikk sitt første Premier League mål. Sinclair (i midten) scoret sikkert på straffespark. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
ENDELIG: Swansea trengte fem kamper før laget fikk sitt første Premier League mål. Sinclair (i midten) scoret sikkert på straffespark. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNISVis mer

Swansea scoret sine første mål i Premier League

Svanene knuste West Bromwich.

(Dagbladet): Swansea-West Bromwich 3-0 (2-0)

Swansea var det eneste laget i årets Premier League som ikke hadde scoret. I dag bestemte laget fra Wales seg for å gjøre noe med den dystre statistikken.

Scott Sinclair fikk muligheten til å sende hjemmefansen på Liberty Stadium til himmels da hjemmelaget ble tildelt et straffespark etter 15 minutter. Han var sikkerheten selv og banket inn ledermålet.

- Det hjalp oss å få det tidlige målet vi har ventet på. Det var et fantastisk løp inn i boksen av Joe Alen, og Sinclairs ro i de situasjonene er utrolig, sa manager Rodgers etter kampen.

Doblet ledelsen Etter 25 minutter doblet svanene ledelsen. Leroy Lita forlenget en corner og stanget inn 2-0. Lita benyttet også anledningen til å vise sin bare overkropp da han feiret scoringen.

Dommeren må ha likt det han så, for han gav ikke spissen det gule kortet han normalt skulle hatt.

Etter scoringen var hjemmefansen naturlig nok i ekstase, og stemningen på tribunen har vel knapt vært bedre. Roy Hodgson og WBA byttet to spillere i pausen, uten at det hjalp nevneverdig.

Fortjent seier Etter hvilen fortsatte hjemmelaget kavalkaden. Kun fire minutter av den andre omgangen var gått da Nathan Dyer ble sendt alene gjennom. Han var iskald alene med Ben Foster i WBA-buret og hamret inn 3-0 til Swansea.

- Jeg syns vi fortjente denne seieren, den var en veldig komplett forestilling. Vi har levert gode prestasjoner i de første fem kampene, og vi har holdt nullen i tre kamper. Vi har alltid sett ut som vi skal score, sa en fornøyd Rodgers ifølge Sportinglife.

Alle de tre nyopprykkede lagene leverte solide forestillinger i dag. QPR slo Wolves 3-0 på bortebane, og Norwich slo et Bolton-lag i fritt fall 2-1.