Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Swansea-treneren: - Dette blir en tøff utfordring

Carlos Carvalhal har fått i oppgave å løfte Swansea ut av nedrykksstriden i Premier League. Han blåser av dem som mener waliserne trenger et mirakel.

SWANSEA-TRENER: Carlos Carvalhal. Foto: NTB Scanpix
SWANSEA-TRENER: Carlos Carvalhal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugiseren fikk fyken i Sheffield Wednesday julaften, men få dager etter ble han overraskende ansatt som ny Swansea-manager. «Svanene» ligger helt sist i serien etter 20 runder. Laget har fem poeng opp til West Ham på trygg plass.

– Jeg har snakket med styreformann Huw Jenkins (om situasjonen). Dette blir en tøff utfordring for meg, noe jeg setter pris på, sier Swanseas nye manager.

– Alle skjønner at Swansea er i en veldig vanskelig situasjon. Mange vil kanskje si at klubben trenger et mirakel for å berge plassen, fortsetter Carvalhal.

Akkurat dét er han derimot ikke enig i.

– Mirakler er ikke fra vår verden. Vår jobb er å vinne. Denne jobben er veldig spennende. Vi skal kjempe for å få laget i en bedre posisjon på tabellen, sier Carvalhal.

Jenkins er sterk i troen på klubbens nye manager.

– Carlos har en sterk personlighet og karakter, noe som er utrolig viktig for klubben i en utfordrende tid. Han er ambisiøs, men han vet at han har en tøff oppgave foran seg. Jeg vet at han kommer til å takle den uten frykt, sier styreformannen.

Tabelljumboen gjester Watford i serien lørdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!