MATCHVINNER: Javier Hernandez sender United i ledelsen tidlig i den første omgangen. Foto: Reuters / Phil Noble
MATCHVINNER: Javier Hernandez sender United i ledelsen tidlig i den første omgangen. Foto: Reuters / Phil NobleVis mer

Swansea yppet seg mot tamt United

Men Hernandez reddet tre poeng.

(Dagbladet): • Swansea - Manchester United 0-1

Mens Machester City bøtter inn mål og ser sterkere og sterkere ut, halter Manchester United seg til poeng. Mot Swansea i kveld ble det tre nye poeng, men det var bare såvidt.

Brendan Rodgers menn spilte meget godt mot de regjerende seriemesterne, og skapte flere store muligheter selv om de til tider manglet såkalt «cutting edge».

Og der Swansea gang på gang stanget i et godt United-forsvar, scoret gjestene på den omtrent eneste muligheten de hadde i kampen.

Hernandez og Giggs Ryan Giggs snappet ballen etter en tabbe av en Swansea-forsvarer, og slapp den mellom bena på en annen forsvarer til Javier Hernandez som sendte ballen i mål.

1-0 til United.

36 år gamle Giggs har for øvrig hatt tre målgivende pasninger på bortebane i ligaen siden 2009, og alle har vært til Javier Hernandez

Kjempebom Vertene fortsatte å trille ball, og Scott Sinclair fikk en stor mulighet da han plutselig fikk ballen på bakerste stolpe.

Den tidligere Chelsea-mannen skulle bare dytte ballen i åpent mål, men bommet regelrett på ballen og United slapp med skrekken.

I den andre omgangen kjørte de store deler av kampen, men de store mulighetene uteble. Alex Fergusons menn red stormen av, og i sluttminuttene var de nærmere en scoring til enn det vertene var, og de tok med det alle tre poengene til tross for en ellers skuffende prestasjon.

AU: Wayne Rooney og keeper  Michel Vorm i en kollisjon.Foto: Reuters / Phil Noble / Scanpix
AU: Wayne Rooney og keeper Michel Vorm i en kollisjon.Foto: Reuters / Phil Noble / Scanpix Vis mer