Swanseas tre drømmeminutter robbet Arsenal for poengene

Snudde 0-1 til 2-1.

TRE POENG: Swansea brukte tre minutter på å sette to mål - nok til å ta hjem alle tre poengene mot Arsenal. Her feires Gylfi Sigurdssons perle av et frisparkmål. Foto. EPA/DIMITRIS LEGAKIS
TRE POENG: Swansea brukte tre minutter på å sette to mål - nok til å ta hjem alle tre poengene mot Arsenal. Her feires Gylfi Sigurdssons perle av et frisparkmål. Foto. EPA/DIMITRIS LEGAKIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Swansea - Arsenal 2-1 (0-0)

(Dagbladet): Med poeng i dag ville Arsenal ha sjansen til å klatre til fjerdeplassen på tabellen.

Etter en laber første omgang fra London-laget, hevet de seg i andre omgang og scoret. Så hadde Swansea tre svært effektive minutter, der de scoret to mål og med det snudde kampen.

Swansea styrte Swansea tok sakte over trøkket, og hadde noen gode sjanser etter tjue minutters spill. Swansea var dyktige framover, men fikk ikke ballen i mål på de store sjansene.

Minuttene før pause fikk Arsenal imidlertid opp farten, og hadde en kjempesjanse ved Danny Welbeck, som skjøt fra 20 meter.

Ingen av lagene fikk hull på byllen før pause, men det var altså Swansea som styrte kampen mot et i perioder blekt Arsenal.

Sanchez-scoring Arsenal hadde flere gode sjanser utover i kampen, blant annet ved Santi Cazorla og Alexis Sanchez. Regnet begynte etterhvert å plaske ned i Swansea.

Og etter en drøy time tok Arsenal ledelsen ved Sanchez. Det var et raskt angrep, der Danny Welbeck satte fart langs høyresiden. Han fintet bort en Swansea-forsvarer, før han kunne legge ballen bort til Sanchez som kunne feie den i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer