«Swing when you\'re winning»

Bellamy og Riise fant tonen og nettmaskene i går.

(Dagbladet.no:) For en regi. I neste uke deles Oscar-prisene ut i Hollywood. Gårsdagens Champions League-kamp mellom to siste års mestere hadde fortjent en nominasjon.

Kanskje Rafael Benitez som beste regissør.

Eller Craig Bellamy og John Arne Riise som beste mannlige skuespillere.

Det har stormet rundt Liverpool den siste uka, etter fyllebråket i Algarve, hvor Bellamy skal ha truet Riise med ei golfkølle. Hva var vel da mer naturlig enn at nettopp de to scoret i 2-1-seieren mot Barcelona.

• Les også: - Skjebnen at begge scoret, sier Riise

- Surrealistisk

«Hvis Bellemy ville si unnskyld for det påståtte golfangrepet, så var det å sette opp lagkameraten til vinnermålet mot de europeiske mesterne på Camp Nou en måte å gjøre det på.

Bellamy assisterte Riise på vinnermålet, og plutselig var Liverpool i samme surrealistiske situasjon Manchester United var i på dette stadion for åtte år siden,» skriver The Guardian.

SVINGTE MED KØLLA: Craig Bellamy feiret scoringen med et golfslag i lufta. Da begynte Steven Gerrard le. Foto: AP
SVINGTE MED KØLLA: Craig Bellamy feiret scoringen med et golfslag i lufta. Da begynte Steven Gerrard le. Foto: AP Vis mer

Da vant de Champions League, etter å ha slått Bayern München i en finalethriller.

The Times mener feiringen til Bellamy kanskje var litt på kanten, og skriver:

«Den var kanskje litt smakløs - med klare referanser til våpenet han brukte da han angrep Riise etter fyllefesten i Vale Do Lobo - men selv ikke det kastet skygger over den fantastiske seieren.»

Robbie-referanser

«Craig Bellamy slo en goal in one og hadde utslaget bak nummer to, som sendte Liverpool til drømmeland i Champions League,» skriver The Sun.

Med den passende tittelen:

«Swing when you\'re winning»

For det var nemlig Robbie Williams-låta «Angels» John Arne Riise nektet å synge på karaokebaren i Portugal. Det var det som fikk begeret til å renne over for Bellamy. Og Williams ga for en del år siden ut albumet «Sing when you\'re winning», og noen år etter plata «Swing when you\'re winning».

Avisa var også tidlig frampå med et nytt kallenavn på Bellamy tidligere i uka - The Nutter with the Putter, Bølla med kølla.

I går var ikke Bellamy noen bølle. Han var bare fryktelig god.

Dyrt for spillselskap

Men det er ikke sikkert spillselskapet William Hill er like fornøyd med utfallet av kampen.

De opprettet et spill hvor folk kunne sette pengene sine på at Bellamy skulle score og så feire med et golfslag - et tilbud som sto til 100/1.

- Hvis vi kommer fra dette med et tap som er mindre enn 600 000 kroner er vi fornøyd, sier en talsmann for selskapet.

GODE VENNER IGJEN: John Arne Riise klemmer på Craig Bellamy etter scoringen til waliseren.
SWING WHEN YOU\'RE WINNING: The Sun med klare referanser til Robbie Williams og golfkølle-bråket i Algarve.