HYLLES: Bare fire dager etter at han pådro seg en skrekkskade i hodet og måtte sy 15 sting, ble Michael Timlin den store helten da Southend sikret play off-finale om opprykk til League One. Foto: Action Images / John Sibley
HYLLES: Bare fire dager etter at han pådro seg en skrekkskade i hodet og måtte sy 15 sting, ble Michael Timlin den store helten da Southend sikret play off-finale om opprykk til League One. Foto: Action Images / John SibleyVis mer

Sydde 15 sting etter skrekkskade. Få dager senere ble han den store helten i play off-semien

Michael Timlin.

(Dagbladet): Det var på søndag at Southend-spiller Michael Timlin skallet sammen med Stevenage-spiller Bila Dembele, så hardt at smellet kunne høres opp på tribuna.

Begge spillere ble liggende i smerte på fotballbanen, og Timlin pådro seg et stygt kutt i panna. Timlin veivet bort klubblegen og ønsket å fortsette, men ble byttet ut.

30-åringen måtte sy hele 15 sting etter sammenstøtet, men det hindret ham ikke i å komme inn i startelleveren - med hodebeskyttelse - i den viktige play off-semifinalen i går. Foran kampen skal klubbens trenere ha vært bekymret, da synet hans skal ha vært noe tåkete.

Helt Men det var tydeligvis unødig bekymring.

De to lagene kjempet jevnt, før Timlin ble den store helten i ekstraomgangene da han satte spikern i kista til 3-1 og 4-2 sammenlagt. Etter at det sto 1-1 etter ordinær tid, scoret Stephen McLaughlin i det 108. minutt, før Timlin da la på til 3-1 ti minutter senere.

Dermed skal Southend spille i play off-finalen om et opprykk til League One. Og Timlin ble altså den store helten - den stygge skaden tatt i betrakning.

- Kjære vene Og Southend-manager Phil Brown var full av beundring overfor spilleren sin.

- At Michael Timlin scoret det målet... kjære vene! De viser bare hvor dedikert han er. Vi gjør aldri ting enkelt her, det virker iallfall ikke slik. Jeg har tatt noen store avgjørelser i livet på fotballbanen, men det er antakelig den største - å la Timlin få spille, sier Brown til Daily Mail.

- På søndag gikk han inn i den forferdelige duellen. I det 90. minutt gikk han for å heade inn en scoring med den beskyttelsen på - dette er bare det modigste jeg har sett fra en individuell spiller som manager, fortsetter Brown.

Ifølge Daily Mail skal Timlin gifte seg tidlig neste måned - og innrømmet overfor avisa at han ikke er i topp stand før bryllupsbildene skal tas.

BLODIG: Michael Timlin etter sammenstøtet.
BLODIG: Michael Timlin etter sammenstøtet. Vis mer