Sydde 26 sting etter Evans' takling

Holden ute i et halvt år.

KNOTT MOT KNE: I ettermiddag får Stuart Holden beskjed om kneet er kraftig skadet av Jonny Evans takling. Foto: REUTERS/Phil Noble
KNOTT MOT KNE: I ettermiddag får Stuart Holden beskjed om kneet er kraftig skadet av Jonny Evans takling. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): Manchester United trygget tabelltoppen med 1-0 mot Bolton lørdag.

Dimitar Berbatov ble matchvinner for United, på tross av at hjemmelaget sju minutter tidligere ble redusert til 10 mann.

Stopper Jonny Evans fikk nemlig rødt kort da han gikk inn med knottene først i en duell med Boltons Stuart Holden.

Den amerikanske landslagsspilleren ble båret av banen med et blødende kne, og ifølge Bolton News risikerer Holden å miste FA-cupsemifinalen mot Stoke på Wembley om tre uker.

Venter på MR Lokalavisa skriver at Holden måtte sy 26 sting etter Evans-taklingen. En røntgensjekk viste ingen brudd, men først i ettermiddag kom  resultatene fra MR-undersøkelsen.

Holden ble sendt rett på sykehus lørdag, og seint i går kveld meldte han på twitter han «ikke hadde gode nyheter» å komme med.

Det stemte, Boltons hjemmeside skriver i ettermiddag at 25-åringen er ute i minst seks måneder med en kneskade.

Bolton-stopper Gary Cahill mener United-back Evans mest av alt var uheldig med taklingen som sendte Holden av banen på båre.

- Det så ut som han hadde knottene opp, fra der jeg sto. Men ingen går inn i en duell for å skade noen, jeg håper da ikke det. Ingen tenker «nå skal jeg ta ham», og jeg tror Evans bare prøvde å ta ballen, og kom i skade for å snu knottene opp, sier Cahill.

Bolton-sjef Owen Coyle sier han bare så to spillere som gikk for ballen, men skjønte at det kunne være alvorlig på reaksjonen fra Bolton-spillerne.

- De andre spillerne var ute av seg fordi de så en lagkamerat ligge nede. De så at kneet hans var åpent, og det bekymret.

United klager ikke United-sjef Alex Ferguson fordømte Jamie Carraghers takling på Nani, da portugiseren også silblødde. Når det gjelder Evans mener han at utvisningen var korrekt.

- Begge spillere gikk for ballen, med føttene opp. Jonny traff gutten. Når du løfter føttene dine kan det bli farlig. Dette var uheldig, men vi kan ikke klage, sier Ferguson.

KOM HIT! Bolton-spillerne var rystet da de så kneet til Stuart Holden på Old Trafford.Foto: REUTERS/Phil Noble
KOM HIT! Bolton-spillerne var rystet da de så kneet til Stuart Holden på Old Trafford.Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer