Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Bjørgen dropper v-cuprenn

Pause fram til Tour de Ski.

Marit Bjørgen går ikke helgens verdenscuprenn i Davos. Hun sliter med en forkjølelse.

Verdenscuplederen kommer ikke til å gå verken 10 kilometer klassisk lørdag eller stafett søndag. Det bekrefter landslagstrener Egil Kristiansen ovenfor langrenn.com.

– Hun kommer ikke til å gå i helgen. Hun har en lettere forkjølelse og kommer til å holde seg i ro, sier Egil Kristiansen.

Bjørgen trente ikke i går.

– Hun var helt i ro da og kommer til å ta det helt med ro fredag. Så får vi se hva vi gjør etter det, sier Kristiansen.

Bjørgen, som sikret seg sin 30. verdenscupseier forrige helg i Kuusamo, kommer derfor ikke til å gå verdenscuprenn før Tour de Ski. Hun har bestemt seg for å stå over neste helgs verdenscuprenn i Rybinsk for å legge inn en treningsperiode til Tour de Ski.

(NTB)

VANT SIST HELG: Marit Bjørgen gikk til topps i Kuusamo, nå er hun blitt forkjølet. Foto: Scanpix
VANT SIST HELG: Marit Bjørgen gikk til topps i Kuusamo, nå er hun blitt forkjølet. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling