<strong>BRYTER:</strong> Edvald Boasson Hagen. Foto: Tim de Waele.
BRYTER: Edvald Boasson Hagen. Foto: Tim de Waele. Vis mer

Syk Boasson Hagen bryter ritt

– For å ikke sette klassikerstarten i fare har laget bestemt at han ikke skal starte i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Nest sist av alle krysset en mutters alene Edvald Boasson Hagen målstreken på torsdagens etappe i Volta ao Algarve, snaut 27 minutter bak etappevinner Tadej Pogacar.

Nordmannen var på forhånd ansett som en outsider i sammendraget på grunn av tempoformen han viste med seier på åpningsetappen i Volta a Comunitat Valenciana, men torsdag kveld ble det bestemt at han bryter det portugisiske rittet.

Det er sykdom som gjør at han nå bryter rittet, og nordmannen skal ha følt seg helt tom på torsdagens etappe. Akkurat hva sykdommen skyldes er usikkert. For å forhindre å kjøre kroppen ytterligere ned før viktigere ritt utover våren står han derfor av.

– Han blir undersøkt nærmere i morgen. For å ikke sette klassikerstarten i fare har laget bestemt at han ikke skal starte i morgen, forteller sportsdirektør Gino Van Oudenhove til procycling.no.

Boasson Hagens neste ritt er etter planen Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne 2. og 3. mars.

Saken er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer