<strong>PÅLAGT SYKMELDING:</strong> Cecilia Brækhus har fått influensa, og får ikke lov av legen til å reise til Idrettsgallaen på Hamar i helga. Brækhus er nominert til to priser. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN / DAGBLADET
PÅLAGT SYKMELDING: Cecilia Brækhus har fått influensa, og får ikke lov av legen til å reise til Idrettsgallaen på Hamar i helga. Brækhus er nominert til to priser. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN / DAGBLADET Vis mer

Syk Brækhus melder forfall til Idrettsgallaen

Er nominert til to priser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus er slått ut av influensa og har meldt forfall til lørdagens Idrettsgalla på Hamar.

I en pressemelding heter det at hun er pålagt en ukes sykmelding grunnet influensa.

Bokseverdensmesteren er nominert i klassen «Årets kvinnelige idrettsutøver», samt «Årets navn».

Smittefaren gjør at hun også er isolert fra resten av treningsgruppen til Team Sauerland.

- Jeg har kjent symptomene i noen dager, men det var en stor nedtur å bli nektet å reise til Norge og delta på Idrettsgallaen. Foreløpig er verken dato eller motstander til neste kamp klart, men grunntreningen skulle etter planen starte denne uken, og jeg må derfor prioritere å bli helt frisk slik at dette ikke ødelegger oppkjøringen. Da nominasjonene ble offentliggjort var jeg utrolig stolt, men nå er skuffelsen like stor som gleden var, sier Brækhus.

Hun ser imidlertid litt galgenhumoristisk på situasjonen:

- Det får være en fattig trøst at så langt i karrieren er det bare meg selv som har klart å slå ut meg. Sykdom kommer aldri beleilig, men for meg har det nå skjedd på aller verst mulig tenkelig tidspunkt ved to anledninger.

Brækhus har hatt en hektisk og travel høst og vinter etter at hun vant storkampen mot Anne-Sophie Mathis i slutten av september sist år.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer