Syk Firmino usikker for Liverpool

Møter Bayern.

USIKKER: Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Brasilianeren risikerer å gå glipp av hjemmemøtet med Bayern München.

Ifølge Sky Sports er Firmino den fjerde Liverpool-spilleren som er blitt syk siden starten av måneden. I forkant hadde Merseyside-klubben vært på treningsleir i Dubai.

I Firminos tilfelle ble han dårlig på vei hjem fra Liverpools opphold i spanske Marbella. Siden rødtrøyene røk ut av FA-cupen allerede i 3. runde, benyttet de forrige uke igjen anledningen til å trene i varmere strøk.

Det er ventet at Daniel Sturridge kommer inn i startelleveren om Firmino ikke blir klar til tirsdagens mesterligakamp mot Bayern, melder Liverpool Echo.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har flere utfordringer før storoppgjøret på Anfield. Dejan Lovren mistet også mandagens treningsøkt. Kroatia-stopperen trøbler fortsat med en skade i baklåret.

Hvis Lovren ikke rekker tirsdagens kamp, blir Klopp trolig tvunget til å bruke en av midtbanespillerne Fabinho eller Jordan Henderson som stopper sammen med Joel Matip. Forsvarskjempen Virgil van Dijk er suspendert og får ikke spille den første åttedelsfinalekampen mot Bayern.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer