Syk Firmino usikker for Liverpool

Møter Bayern.

USIKKER: Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Foto: NTB ScanpixVis mer

Roberto Firmino sliter med et virus og måtte stå over mandagens Liverpool-trening. Brasilianeren risikerer å gå glipp av hjemmemøtet med Bayern München.

Ifølge Sky Sports er Firmino den fjerde Liverpool-spilleren som er blitt syk siden starten av måneden. I forkant hadde Merseyside-klubben vært på treningsleir i Dubai.

I Firminos tilfelle ble han dårlig på vei hjem fra Liverpools opphold i spanske Marbella. Siden rødtrøyene røk ut av FA-cupen allerede i 3. runde, benyttet de forrige uke igjen anledningen til å trene i varmere strøk.

Det er ventet at Daniel Sturridge kommer inn i startelleveren om Firmino ikke blir klar til tirsdagens mesterligakamp mot Bayern, melder Liverpool Echo.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har flere utfordringer før storoppgjøret på Anfield. Dejan Lovren mistet også mandagens treningsøkt. Kroatia-stopperen trøbler fortsat med en skade i baklåret.

Hvis Lovren ikke rekker tirsdagens kamp, blir Klopp trolig tvunget til å bruke en av midtbanespillerne Fabinho eller Jordan Henderson som stopper sammen med Joel Matip. Forsvarskjempen Virgil van Dijk er suspendert og får ikke spille den første åttedelsfinalekampen mot Bayern.