Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Høiland håper å rekke landskampen

Landslagsbacken Jon Inge Høiland har pådratt seg halsbetennelse. Malmö FF-proffen håper å rekke landslagets avreise til London søndag.

Da reiser nemlig Åge Hareides menn til London hvor de skal møte Australia i privatlandskamp 16. november. Torsdag måtte den solide backen følge Malmös 2-0-seier mot Odense i Royal League hjemmefra.

- Jeg ligger hjemme med halsbetennelse. Ble syk i går og går på penicillin mot bakteriene som har angrepet meg, sier Jon Inge Høiland til NTB.

Mannen som avgjorde gullkampen i årets Allsvenskan gikk glipp av landskampene mot Skottland og Hviterussland grunnet problemer med ryggen. Nå kan nok en kamp for Norge ryke.

Må ta det rolig

- Jeg må ta det rolig et par dager, men vil gjerne reise med landslaget på søndag. Håper det går bra, sier Høiland videre.

Han tar sykdommen med ro: - Så lenge vi har tatt gull kan jeg leve med dette, hilser Høiland fra sofaen.

Malmö vant litt ufortjent 2-0 mot Odense. Begge lagene stilte med sterke mannskap, men skapte ikke all verdens sjanser. Spissduoen Afonso Alves og Niklas Skoog avgjorde kampen for de lyseblå fra Skåne.

Esbjerg vant i helgen 7-1 mot Nordsjælland i den danske eliteserien, men ble for ineffektive i kampen mot sine svenske naboer.

- En bra start av gutta, morsomt å være med. Dette er tross alt bedre enn treningskamper, fortsetter Høiland.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media