Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Kjelling isolert på hotellet

- Muligens et magevirus, sier landslagslegen.

DRAMMEN (Dagbladet.no): Kristian Kjelling (27) deltok ikke på ettermiddagens trening, den siste skikkelige økta før morgendagens EM-åpning mot Danmark.

Årsaken er at han er slått ut av sykdom, muligens på grunn av et magevirus.

- Han kastet opp i natt, men jeg tror det går greit med tanke på kampen i morgen, sier landslagssjef Gunnar Pettersen til Dagbladet.no.

- Er neppe satt mye tilbake

Også landslagslege Thomas Torgalsen er optimistisk.

- Muligens er det snakk om et magevirus, men han er i rask bedring. Vi regner med at han blir klar til i morgen, og han er neppe satt mye tilbake, sier han til Dagbladet.no.Kjelling er nå isolert på spillerhotellet i Drammen sentrum, bare en litt lang kontringspasning fra hallen hvor resten av troppen gjorde de siste forberedelsene foran Danmark-kampen.

Kunne kanskje spilt i dag

- Han er isolert fordi vi akkurat nå ikke kan ta sjansen på smitte, forklarer Torgalsen.

USIKKER FØR DANMARK-MØTE: Kristian Kjelling var med på gårsdagens trening. I dag måte Spania-proffen bli igjen på hotellet mens resten av troppen gjorde unna økten. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX
USIKKER FØR DANMARK-MØTE: Kristian Kjelling var med på gårsdagens trening. I dag måte Spania-proffen bli igjen på hotellet mens resten av troppen gjorde unna økten. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX Vis mer

- Kunne han ha spilt hvis det var kamp i dag?

- Hvis det var snakk om en EM-finale, ville vi antakelig ha satt ham i oppvarming.

image: Syk Kjelling isolert på hotellet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media