Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Moan står over siste test før VM

Har fått tilbakefall.

SYK: En uke før første kombinertkonkurranse i VM er Magnus Moan hjemme i Trondheim i stedet for i testløp på Lillehammer. Foto: Laurent Cipriani, AP/Scanpix
SYK: En uke før første kombinertkonkurranse i VM er Magnus Moan hjemme i Trondheim i stedet for i testløp på Lillehammer. Foto: Laurent Cipriani, AP/Scanpix Vis mer

Det norske kombinerthåpet i VM Magnus Moan er syk, og han står over helgens testrenn i Lillehammer, melder ANB.

Det norske VM-håpet har slitt med forkjølelse de siste dagene og befinner seg derfor hjemme i Trondheim.

- Han er på bedringens vei, og vi regner med at han slutter seg til troppen her på Lillehammer søndag kveld. Her skal han etter planen gjennomføre en treningsøkt i hoppbakken mandag før vi drar til Oslo, opplyser kombinertsjef Kjetil Strandbråten.

Magnus Moan var redusert også under det siste verdenscuprennet i Frankrike i januar, og han sto dessuten over NM. Han hadde imidlertid en god treningsuke sammen med resten av VM-laget på Lillehammer i forrige uke før han fikk et tilbakefall.

Nå krysser kombinertledelsen fingrene for at han kommer til hektene igjen tidsnok til å gjøre en sterk VM-figur i Oslo de to neste ukene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media