<strong>SYK:</strong> Martin Johnsrud Sundby går ikke helgens åpningsrenn på Beitostølen på grunn av sykdom.&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet</span>
SYK: Martin Johnsrud Sundby går ikke helgens åpningsrenn på Beitostølen på grunn av sykdom. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Langrenn:

Syk Sundby står over åpningshelga på Beitostølen

Sår hals.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Martin Johnsrud Sundby går ikke helgens åpningsrenn på Beitostølen på grunn av sykdom.

Sundby har slitt med sår hals den siste tiden, og måtte også stå over det tradisjonsrike medietreffet på Beitostølen onsdag.

Torsdag møtte han pressen med beskjed om at han håpet å komme til start i helgen, men fredag hadde tilstanden forverret seg.

– Martin har slitt med sår hals den siste tiden. Han var i bedring og trodde han skulle gå på Beito. Han har nå fått et tilbakefall, og det er ikke forsvarlig å gå skirenn, sier sjeflege for langrenn Petter Olberg.

– Han reiser nå hjem fra Beitostølen for å fokusere på å bli frisk og klar til WC-åpningen i Finland neste helg, tilføyer han. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer