Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Thioune kollapset etter kampslutt

- Fikk krampeanfall i magen.

DRAMATISK: Moldes Makthar Thioune måtte få assistanse av Røde Kors etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
DRAMATISK: Moldes Makthar Thioune måtte få assistanse av Røde Kors etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Aalesund 3-1.

Da midtbaneelegeganten El-Hadji Makhtar Thioune segnet om etter kampslutt gitt det et unisont gisp gjennom de gjenværende Molde-supporterne.

Det var under Molde-spillernes jubelferd rundt banen at senegaleseren plutselig falt ned på alle fire før han så la seg helt flat på gressteppet foran forskrekkede lagkamerater og publikummere. Hovedpersonen avdramatiserer dog hendelsen noe.

-Jeg fikk et krampeanfall i magen og skjønte med en gang at jeg ikke klarte å gå noe lenger. Jeg måtte bare legge meg ned og hvile og roe meg litt, forsikrer Thioune.

Syk etter landslagsspill
Bakgrunnen for det hele var et sykdomsopphold som etterfulgte landslagsoppholdet med Senegal i forrige uke.

-Jeg var sengeliggende i 3-4 dager med influensa og var nok ikke helt frisk i dag, sier han.

Thioune bedyrer at han nok neppe hadde spilt om motstanderen hadde vært en annen.

-I dag måtte jeg spille. Det var utrolig viktig for meg å spille i dag. Samtidig merket jeg på Kjell at det var viktig for han og laget også. Da var det ingen tvil.

- Svimmel
Moldes nummer 8 fortsatte å underbygge hvor viktig det er for han at laget og han selv skal få det meste ut av kampen.

-Det var flere ganger jeg kjente at jeg var svimmel og måtte ta telling, men det var viktig for laget at jeg var på banen så da måtte jeg ta meg sammen.

På tross av sykdom og svimmelhet var det tilsynelatende en Thioune i godt gammelt slag som herjet med Aalesunds forsvar og midtbane på Aker Stadion i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling