Syk Thioune kollapset etter kampslutt

- Fikk krampeanfall i magen.

DRAMATISK: Moldes Makthar Thioune måtte få assistanse av Røde Kors etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
DRAMATISK: Moldes Makthar Thioune måtte få assistanse av Røde Kors etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Aalesund 3-1.

Da midtbaneelegeganten El-Hadji Makhtar Thioune segnet om etter kampslutt gitt det et unisont gisp gjennom de gjenværende Molde-supporterne.

Det var under Molde-spillernes jubelferd rundt banen at senegaleseren plutselig falt ned på alle fire før han så la seg helt flat på gressteppet foran forskrekkede lagkamerater og publikummere. Hovedpersonen avdramatiserer dog hendelsen noe.

-Jeg fikk et krampeanfall i magen og skjønte med en gang at jeg ikke klarte å gå noe lenger. Jeg måtte bare legge meg ned og hvile og roe meg litt, forsikrer Thioune.

Syk etter landslagsspillBakgrunnen for det hele var et sykdomsopphold som etterfulgte landslagsoppholdet med Senegal i forrige uke.

-Jeg var sengeliggende i 3-4 dager med influensa og var nok ikke helt frisk i dag, sier han.

Thioune bedyrer at han nok neppe hadde spilt om motstanderen hadde vært en annen. -I dag måtte jeg spille. Det var utrolig viktig for meg å spille i dag. Samtidig merket jeg på Kjell at det var viktig for han og laget også. Da var det ingen tvil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer