Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syk Thorir sto over treninga i dag - men skal lede Norge i kveld

- Han holder seg unna jentene.

SYK: Landslagssjef Thorir Hergeirsson fikk feber i går kveld, og står over Norges trening i Debrecen i dag. Det meldes at islendingen likevel er klart til å lede håndballjentene fra sidelinja mot Polen i kveld.
SYK: Landslagssjef Thorir Hergeirsson fikk feber i går kveld, og står over Norges trening i Debrecen i dag. Det meldes at islendingen likevel er klart til å lede håndballjentene fra sidelinja mot Polen i kveld. Vis mer

DEBRECEN (Dagbladet): Norges landslagssjef Thorir Hergeirsson dukket ikke opp på Norges trening i formiddag, før EM-kampen mot Polen i klokka 18.15 i kveld.

Ifølge landslagslege Nils Ivar Leraans fikk Hergeirsson litt feber i går kveld.

- Han var på plass til frokost i morges, men holder seg litt på avstand fra spillerne litt til, sier Nils Ivar Leraand til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Vi er ikke kommet dit vi ønsker å komme

Må være jordskjelv Legen er likevel klar på at islendingen leder Norge fra sidelinja i kveld.

- Jaja, han kommer i kveld ja. Ellers tror jeg det skal være jordskjelv i Debrecen. Han er jo islending, en skikkelig harding, sier Leraand.

Paradokset er at Hergeirsson, sammen med resten av laget, tok influensavaksine før mesterskap.

- Den vaksina er bare noe «forba.... tull», sa han til frokosten i dag, sier legen - og humrer litt.

Det er første gangen han er blitt «lurt» til å ta influensavaksine.

Med seier mot Polen i kveld vil Norge være nesten garantert en semifinaleplass i EM, men ettersom både Norge, Spania og Ungarn kan ende på åtte poeng, så vil det bli innbyrdes oppgjør og målforskjellen mellom de tre langene som vil avgjøre hvilke to lag som får semifinalebillettene fra denne pulja.

Sykdom hos danskene Danskene har hatt flere tilfeller av feber og sykdom i leiren, og de bor på samme hotell som det norske laget.

- I etasjen til danskene står det flere bøtter med spritflasker, for at folk skal vaske seg på hendene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media