Syk Vukicevic måtte trekke seg fra lag-EM i Bergen

Sliter med forkjølelse.

SYK: Christian Vukicevic har pådratt seg en forkjølelse og måtte trekke seg fra lag-EM på Fana stadion.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SYK: Christian Vukicevic har pådratt seg en forkjølelse og måtte trekke seg fra lag-EM på Fana stadion.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||BERGEN (Dagbladet.no): Christina Vukicevic skulle sikre Norge 12 poeng på 100 meter hekk for kvinner i lag-EM søndag, men på grunn av forkjølelse måtte hun trekke seg søndag morgen.

- Slikt tar vanlivis ei ukes tid, sier landslagslege Ove Tallsnes til Dagbladet, og forsikrer om at årets Bislett Games, som går av stabelen 3. juli ikke står i fare for hekkhåpet.

Tallsnes kan ikke utelukke at Vukicevic har pådratt seg lett feber, i og med at det er tidlig i sykdomsforløpet. NedturUansett var starten på annen dag av lag-EM på Fana stadion en nedtur for det norske laget som lå på fjerdeplass etter første dag og med mulighet for opprykk. Hege Vold med en personlig rekord på 13,76 skal løpe som erstatter for Vukicevic. Hun har den klart dårligste personlige rekorden av samtlige, noe som betyr at Norge fort kan miste 10-11 poeng på at Vukicevic ikke stiller. Det kan bli avgjørende i kampen om opprykk til superligaen. Vukicevic selv er derfor veldig lei seg på lagets vegne.En annen norsk poenggarantist, er Vukicevics samboer Andreas Thorkildsen, som skal i aksjon i spyd. Tallsnes kjenner ikke til at Thorkildsen har de samme plagene som kjæresten, men det er uansett lite det medisinske støtteapparatet kan gjøre nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer