Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sykdom avgjorde OL-uttaket

Skiskytter-treneren med kjedelig melding til stortalent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var knyttet spenning til hvilke norske skiskyttere som ville få plass på OL-laget i Torino, og i kveld ble det offentliggjort hvem som får gå normaldistansene under de olympiske vinterlekene.

Ole Einar Bjørndalen, Frode Andresen og Halvard Hanevold var så og si klare før dagens løp i Anterselva, og med dagens sjetteplass ble også Stian Eckhoff tatt ut.

20 år gamle Emil Hegle-Svendsen sto over i dag på grunn av sykdom, noe som kan ha vist seg å være veldig uheldig for kjempetalentet.

- Emil var lenge med i diskusjonen, men det at han var syk i dag var synd for ham. Stian Eckhoff gikk bra, og dermed ble det lettere å ta ham ut framfor Emil, sier landslagstrener Roger Grubben til Dagbladet i kveld.

Bare Bjørndalen og Andresen er tatt ut til OL-sprinten så langt, de to resterende plassene på laget blir fylt opp etter 20-kilometeren.

GODE BUSSER: Emil Hegle Svendsen (t.v.) har et godt forhold til sin svoger Stian Eckhoff. I dag ble Eckhoff tatt ut framfor Svendsen til 20-kilometeren i OL. Ifølge trener Grubben var det avgjørende for uttaket at Hegle Svendsen var syk og sto over dagens renn. Foto: SCANPIX
GODE BUSSER: Emil Hegle Svendsen (t.v.) har et godt forhold til sin svoger Stian Eckhoff. I dag ble Eckhoff tatt ut framfor Svendsen til 20-kilometeren i OL. Ifølge trener Grubben var det avgjørende for uttaket at Hegle Svendsen var syk og sto over dagens renn. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!