Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykdomsplaget svensk trio på plass i Sotsji

Pontus Jansson, Filip Helander og Marcus Rohdén har alle slitt med magetrøbbel, men er på plass i Sotsji med resten av den svenske VM-troppen.

MØTER TYSKLAND I KVELD: Sveriges Pontus Jansson og Emil Forsberg (t.h.) i VM-kampen i fotball mellom Sverige og Sør-Korea på Nizjnij Novgorod-stadion. Sør-Koreas Ki Sungyueng (t.v.) og Kim Younggwon bak.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MØTER TYSKLAND I KVELD: Sveriges Pontus Jansson og Emil Forsberg (t.h.) i VM-kampen i fotball mellom Sverige og Sør-Korea på Nizjnij Novgorod-stadion. Sør-Koreas Ki Sungyueng (t.v.) og Kim Younggwon bak. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Fredag kom nyheten om at trioen har slitt med magesjau. De ble værende igjen i Gelendzjik, hvor det svenske landslaget har sin base, mens de øvrige spillerne fløy til Sotsji for å forberede seg til lørdagens møte med Tyskland.

Nå er imidlertid også trioen på plass i OL-byen.

– Vi har tre spillere som ble litt dårlige i magen i går kveld, og som vi lar være hjemme for sikkerhetsskyld, sa Sverige-trener Janne Andersson på pressekonferansen.

Nå melder Aftonbladet at alle tre er på plass i Sotsji, og at de er spilleklare til lørdagens kamp.

– Vi er spilleklare, sier både Rohdén og Helander til avisen.

(NTB)