Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykdomstrøbbel for Brann

Brann er fortsatt plaget av sykdom og skader før kveldens skjebnekamp i UEFA-cupen mot Metalurgs fra Latvia. - Vi har et godt, men farlig utgangspunkt, sier Brann-trener Teitur Thordarsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann spilte uavgjort 1-1 i det første oppgjøret i Latvia. På Brann Stadion i kveld klarer Brann seg med 0-0, men Brann-trener Teitur Thordardsson lover høyere press enn mot Vålerenga i siste seriekamp.

- Vi lykkes veldig bra med å ligge lavt mot Vålerenga. I kveld skal vi styre spillet, sier Thordarsson.

Før kampen mot Vålerenga på søndag var åtte Brann-spillere ute på grunn av sykdom. Fortsatt er to spillere på sykelista.

- Martin Knutsen og Arne Vidar Moen er uaktuelle i kveld. Arne Vidar var på bedringens vei, men har blitt verre og spiller ikke.

I tillegg til sykdomsforfallene er veteranen Per Ove Ludvigsen og kantspilleren Raymond Kvisvik ute med skade. Ludvigsen og Kvisvik spiller ikke i kveld, og er mest sannsynlig uaktuelle til helgas kamp mot Bryne.

- Etter Bryne-kampen har vi nesten to ukers pause. Etter det er forhåpentligvis begge tilbake, sier Thordarsson.

Brann-talentet Alex Valencia storspilte som spiss mot Vålerenga sist. I kveld er Mons Ivar Mjelde og Thorstein Helstad tilbake på topp. Alex Valencia får tillit fra start som flankespiller på midtbanen.

- Det er helt naturlig at Alex starter. Han var veldig bra sist. Thorstein hadde sin første skikkelige trening etter sykdom i går og spiller i dag.

Branns lag: Magnus Kihlstedt - Geirmund Brendesæter, Roy Wassberg, Egil Ulfstein, Harri Ylönen - Alex Valencia, Thomas Razanauskas, Svante Samuelsson, Sergei terehov - Mons Ivar Mjelde, Thorstein Helstad.