Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkelfest på Karl Johan avlyst

Arrangøren av Oslo Grand Prix glemte å søke om tillatelse.

INGEN REPRISE: Thor Hushovd har fått med seg stjerner som Andy Schleck (i hvit trøye) og Lance Armstrong til å sykle kriteriumsritt i Oslo sentrum. Men i år er Oslo Grand Prix avslyst etter at arrangøren glemte å søke om tillatelse.Foto: Kyrre Lien / Scanpix
INGEN REPRISE: Thor Hushovd har fått med seg stjerner som Andy Schleck (i hvit trøye) og Lance Armstrong til å sykle kriteriumsritt i Oslo sentrum. Men i år er Oslo Grand Prix avslyst etter at arrangøren glemte å søke om tillatelse.Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykkelrittet Oslo Grand Prix skulle gått av stabelen med flere verdensstjerner 16. august. Nå er rittet avlyst. Årsak? Arrangørene glemte å søke om tillatelse.

Rittet skulle vært arrangert for tredje gang om en måned. Men det norske sykkelforbundet (NCF) har glemt å søke om tillatelse til å arrangere rittet, og nå er Universitetsplassen, som var planlagt som start- og målområde, blitt avholdt til en jubileumskonsert. Dermed må det planlagte rittet avlyses.

- Vi kikket på nettsidene til universitetet, og der står ikke denne konserten, så derfor trodde vi at det var en grei dato, sier president i NCF, Harald Tiedemann Hansen til TV 2 Sporten.

- Vi kan jo selvfølgelig i ettertid si at det ikke var godt nok, men det er bare å beklage, mener han.

Kreftforeningen, som samarbeider med NCF om rittet, kan gå glipp av en halv million kroner som en følge av avlysningen.

-  Nei, det er jo litt kjedelig den måten det har skjedd på, sier pressesjef i Kreftforeningen, Terje Mosnesset til TV 2 Sporten.

I fjor var det nesten 70.000 tilskuere på plass for å følge rittet. Den sjansen får de altså ikke i år.

(NTB)