Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkelrytter skutt av jeger

Sjokkbilde fra Italia.

SKUTT: Christiane Koschier-Bitante ble skutt av en jeger mens hun varmet opp til et sykkelritt i italienske Colloredo. Østerrikeren overlevde og sier hun var heldig. Foto: Med tillatelse fra Il Giornale Di Vicenza
SKUTT: Christiane Koschier-Bitante ble skutt av en jeger mens hun varmet opp til et sykkelritt i italienske Colloredo. Østerrikeren overlevde og sier hun var heldig. Foto: Med tillatelse fra Il Giornale Di Vicenza Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere østerrikske proffsyklisten Christiane Koschier-Bitante (40) fikk en meget spesiell sykkeltur søndag.

Mens hun rullet langs landeveien med kolleger ble hun skutt av en jeger.

- Jeg var heldig, det kunne gått mye verre hvis kulene hadde truffet meg i halsen eller i hodet, sier Koschier-Bitante ifølge til den italienske avisene Il Giornale di Vicenza og L'Arena.

Kollaps 40-åringen varmet opp før et ritt i italienske Colloredo da den spesielle situasjonen inntraff. Ifølge italiensk presse skal jegeren ha stått bare 50 meter unna.

Christiane Koschier-Bitante ble truffet i armen, i et bein og i hofta. Hun forteller at hun raskt reagerte på et høyt smell.

- Først trodde jeg det var et dekk som eksploderte, men så kom smerten og jeg kollapset. Alt gikk veldig fort, sier Koschier-Bitante.

Harejakt Det italienske politiet etterforsker nå saken og jegeren har bedt om forsvarer.

Forklaringen er:

Han skulle skyte en hare.

Christiane Koschier-Bitant er tidligere østerriksk mester på lagtempo sammen med søstra Andrea. Hun ble mester på landevei i 1993.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling