Sykkelrytter skutt av jeger

Sjokkbilde fra Italia.

SKUTT: Christiane Koschier-Bitante ble skutt av en jeger mens hun varmet opp til et sykkelritt i italienske Colloredo. Østerrikeren overlevde og sier hun var heldig. Foto: Med tillatelse fra Il Giornale Di Vicenza
SKUTT: Christiane Koschier-Bitante ble skutt av en jeger mens hun varmet opp til et sykkelritt i italienske Colloredo. Østerrikeren overlevde og sier hun var heldig. Foto: Med tillatelse fra Il Giornale Di VicenzaVis mer

(Dagbladet): Den tidligere østerrikske proffsyklisten Christiane Koschier-Bitante (40) fikk en meget spesiell sykkeltur søndag.

Mens hun rullet langs landeveien med kolleger ble hun skutt av en jeger.

- Jeg var heldig, det kunne gått mye verre hvis kulene hadde truffet meg i halsen eller i hodet, sier Koschier-Bitante ifølge til den italienske avisene Il Giornale di Vicenza og L'Arena.

Kollaps 40-åringen varmet opp før et ritt i italienske Colloredo da den spesielle situasjonen inntraff. Ifølge italiensk presse skal jegeren ha stått bare 50 meter unna.

Christiane Koschier-Bitante ble truffet i armen, i et bein og i hofta. Hun forteller at hun raskt reagerte på et høyt smell.

- Først trodde jeg det var et dekk som eksploderte, men så kom smerten og jeg kollapset. Alt gikk veldig fort, sier Koschier-Bitante.

Harejakt Det italienske politiet etterforsker nå saken og jegeren har bedt om forsvarer.

Forklaringen er:

Han skulle skyte en hare.

Christiane Koschier-Bitant er tidligere østerriksk mester på lagtempo sammen med søstra Andrea. Hun ble mester på landevei i 1993.