Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykler du med kolleger?

Meld dere på som et lag og konkurrer.

(Dagbladet.no): Sykle til jobben er populært som aldri før, og Norges mosjons- og bedriftidrettsforbund, NMBF kan registrere enda flere bedriftsidrettslag.

Saken er nemlig den at du kan sammen med andre på jobben konkurrere med andre bedrifter eller med andre avdelinger eller lag innad i egen bedrift.

Hvem er det som er sprekest på kontoret, eller er dere sprekere enn nabokommunen? Meld dere på og vær med og vinn premier.

Hver uke har NMBF konkurransen hvor du kan vinne Merida-sykler, hotellopphold fra Rica og en flytur med SAS Braathens.

Har du spørsmål sykkel og om hvordan du trener riktig? Les svarene fra vår ekspert, Halvor Lauvstad.

Og har du ennå ikke fått frem sykkelen og meldt deg på, er det ingen grunn til å fortvile.

Du kan fortsatt melde deg på og tips til mekking og vedlikehold av sykkelen får du av mekkemannen, Øyvind Aas.

SYKLER DU TIL JOBBEN? Ta turen til jobb sammen med en kollega. Det er sosialt i tillegg til at du får trimmet for dagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling