Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykler du med kolleger?

Spør generalsekretæren om aksjonen.

(Dagbladet.no): Sykle til jobben-aksjonen har pågått i litt over sju uker, og folk sykler både på fritiden og til jobb.

Generalsekretær i Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbund, Atle Hunstad, sier til Dagbladet.no at det fortsatt er litt tidlig å si akkurat hvor mange som har meldt seg på i år.

- Tradisjonelt sett er det mye etterregistrering, så det skal bli interessant å se på tallene når vi er ferdig. Jeg tror det har gått bra.

Det har i år vært en del problemer med registreringen og det kan ha ført til at folk venter med å registrere seg til slutten av aksjonen. Det er også vanlig, ifølge Hunstad, at en eller to personer registrerer aktiviteten for hele laget.

- Det er fortsatt mange som ikke har tilgang til pc på jobben, så en felles registrering må vi nok alltid regne med, sier generalsekretæren.

Et kjapt søk i Sykle til jobben sin statistikk viser at det er mange som er med på aksjonen. Oppdal kommunes bedriftsidrettslag har med 47 deltakere, som til nå har 875 aktive dager.

Bergen kommune har med sine 12000 ansatte fått med seg 110 deltakere. Sammen har de 1719 aktive dager.

I fjor hadde aksjonen nesten 40 000 deltakere. Er det like mange i år?

HELSESTAFETTEN: Generalsekretær Atle Hunstad, nr to bak fra høyre, syklet etappen fra Vinderen til Nordmarka, sammen med blant annet Knut Knudsen. Foto: CHARLOTTE SVENSEN
HELSESTAFETTEN: Generalsekretær Atle Hunstad, nr to bak fra høyre, syklet etappen fra Vinderen til Nordmarka, sammen med blant annet Knut Knudsen. Foto: CHARLOTTE SVENSEN Vis mer

Er du en av tusenvis av deltakere som er med og tråkker deg til en bedre helse? Lurer du på noe om aksjonen? Send inn dine spørsmål eller kommentarer til generalsekretæren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling