Sykler for etappeseier

Thor Hushovd har hatt både den grønne og gule trøya. Men i dag vil han vinne etappen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag er det duket for nok en lang og ganske flat løype i Tour de France. Rytterne begynner i Amiens, og går i mål 200,5 kilometer seinere i Chartres.

Det er én klatring, etter 70 kilometer ved Mont des Fourches. Den er på 1,8 kilometer, og har en stigning på 4,3 prosent.

I tillegg er det innlagte spurter ved Beauvais (etter 57,5 km), Orvilliers (etter 142 km) og ved Maintenon (etter 180,5 km)

Thor Hushovd sier til Dagbladet i dag at han går for etappeseier. Flere ryttere kommer trolig til å gå tidlig i brudd, og du skal ikke se bort fra at en av syklistene til Lance Armstrongs US Postal kommer til å bli med i bruddet for å prøve å beholde den gule ledertrøya.

Robbie McEwen og Alessandro Petacchi. Men rett bak dem lusker blant andre Thor Hushovd, Erik Zabel, Jean-Patrick Nazon, Tom Boonen og en rekke andre. Og vi skal heller ikke se bort fra Kurt Asle Arvesen.

Det er meldt regn, noe som fikk store konsekvenser for Arvesens Team CSC i går. De raskeste rytterne er ventet i mål rundt klokka 17.10.

Dagbladet.no følger dagens ritt minutt for minutt. Oppdateringen skjer under etappegrafikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer