Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykler via barnehagen

Vant ny sykkel fra aksjonen. Registrer deg og vær med du også.

(Dagbladet.no): Laboratorietekniker John Nygård fra SINTEF Byggforsk kan nå sykle til jobben med en splitter ny sykkel. Han vant sykkel gjennom ukeskonkurransen i aksjonen.

- Jeg sykler nesten en mil hver vei til jobben via barnehagen med datteren min som nå skal få lov å sitte bakpå en ny sykkel, den gamle begynte å bli veldig gammel, sier en fornøyd Nygård.

Pådriver for aksjonen

Han er en ivrig mosjonist, og har vært pådriver for at kollegaene skal bytte ut gasspedalene med sykkelpedaler.

- Jeg hørte om aksjonen på Nitimen, og tenkte at det kunne være noe for oss. Etter det har vi vært med flere år, forklarer han.

Det har vært en suksess for over halvparten av de ansatte sykler til jobben under aksjonen, og flere har fått øynene opp for at sykling er en fin måte å mosjonere på.

Aktiv hverdag ny sykkelen

Den nye sykkelen vil få en aktiv hverdag for eieren tar stadig sykkelen fatt både i fritid og jobb.

VINNERLYKKE? Har du meldt deg på Sykle til jobben? Gjør du det kan du være med i trekningen av flere flotte premier. Foto: BJØRN LANGSEM
VINNERLYKKE? Har du meldt deg på Sykle til jobben? Gjør du det kan du være med i trekningen av flere flotte premier. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

- I helgene reiser vi ofte hele familien på tur, det er både hyggelig, sosiale og gir oss god mosjon, smiler den glade vinneren av sykkelen.

Vinn sykkel du også

Dersom du er med i Sykle til jobben-aksjonen kan også du være med i konkurransen om fine premier som blant annet Merida sykler, weekendopphold på Rica Hotels, reise med SAS og sykkelutstyr.

Gå inn på www.sykletiljobben.no for å delta i konkurransen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling