Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syklet eller gått i dag?

Logg din aktivitet og bli med på konkurranser!

(Dagbladet.no): Vi er snart ferdig med Sykle til jobben-kampanjens andre uke, og allerede har tusenvis av medlemmer tråkket seg til og fra jobb.

Mil er tilbakelagt og formen skal allerede ha forbedret seg. Bilen koser seg i garasjen og syklistene nyter solen på sykkelsetet. Det er mange gode grunner til å sykle.

Senere i kampanjen legger vi frem historier fra leserne og derfor håper vi at du kan komme med dine. Har du lang reisevei eller noen morsomme sykkelturer å fortelle om? Send oss en mail og fortell.

Hver uke kan du være med på konkurranser og vinne flotte premier. Frister det med et hotellopphold på Rica, en Merida-sykkel eller en flytur med SAS Braathens? Gå inn på www.sykletiljobben.no og svar på ukens spørsmål.

Sykle til jobben er en kampanje hvor du kan konkurrere mot kolleger eller andre bedrifter. Meld deg på alene eller lag team på arbeidsplassen.

Husk at det ikke er for sent å melde seg på. Registrer deg her og vær i aktivitet allerede i dag!

AMBASSADØR: Stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen stilte velvillig opp som ambassadør for Sykle til jobben. Selv bruker hun ofte sykkelen til jobb i på fritiden. Foto: Elin Davidsen/ Dagbladet.no
AMBASSADØR: Stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen stilte velvillig opp som ambassadør for Sykle til jobben. Selv bruker hun ofte sykkelen til jobb i på fritiden. Foto: Elin Davidsen/ Dagbladet.no Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling