Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syklet i to uker med denne i kneet

Gabriel Rasch fikk sjokk da såret ble renset på nytt.

SKJULT SKATT: Gabriel Rasch fikk seg en overraskelse da en stein ble funnet i kneet hans to uker etter fallet som ga skaden. Foto: NTB Scanpix/Twitter
SKJULT SKATT: Gabriel Rasch fikk seg en overraskelse da en stein ble funnet i kneet hans to uker etter fallet som ga skaden. Foto: NTB Scanpix/Twitter Vis mer

Norges eneste Vuelta a España-deltaker, Gabriel Rasch, har syklet rundt med en stein inne i et sår siden han veltet på den sjette etappen av rittet.

«Blindpassasjeren» i kneet til holeværingen har hengt med ham i vueltaen helt siden en velt under et bruddforsøk 23. august, skriver TV 2.

Det spanske Grand Tour-rittet er nå inne i sin tredje og avsluttende uke. Gabriel Rasch er fortsatt med, selv om han ligger beskjedent plassert på 114.-plass, og er distansert av ledende Joaquim Rodríguez med over to timer i sammendraget.

Kanskje kunne den norsk FDJ-rytteren klart seg noe bedre dersom han hadde funnet ut at han faktisk syklet rundt med en småstein i beinet siden velten. På rittets siste hviledag fikk 36-åringen seg en liten overraskelse da kuttet han pådro seg i velten ble sjekket litt grundigere.

«Jeg er glad denne kom ut. Kanskje legen burde rengjort det bedre??» skrev Rasch på mikrobloggtjenesten Twitter da han postet et bilde av det åpne såret og steinen tirsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media