Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Syklet til jobben?

Registrer aktiviteten din her.

(Dagbladet.no): Politiet gjør det, statsministeren gjorde det og konsernsjefen gjør det. Alle sykler de til jobben.

Vi er nå inne i aksjonens sjuende uke, og nesten 140 000 aktive dager har blitt tilbakelagt på sykkelsetet.

I løpet av kampanjen har Norges Mosjons- og bedriftsidrettsforbund og Dagbladet.no servert deg det meste du trenger å vite om forskjellige sykler, mekking og trening.

Sykkellegenden Knut Knudsen svarte leserne på spørsmål om både karriere, trening og gullmedaljer.

Treningsekspert Halvor Lauvstad ga leserne beskjed om at det beste om man drev med spinning er å kjøpe ordentlige spinningsko. Han svarte titalls lesere på hvordan man bør trene og hvilken treningsform som passer for den enkelte.

Har du lyst til å vinne en Merida-sykkel eller et hotellopphold for to personer på et Rica hotell? Sjekk ut dagens konkurranse.

Har du syklet til jobben? Melder du deg inn i Sykle til jobben kan du konkurrere mot kolleger eller andre bedrifter på hvilket lag som sykler mest.

I tillegg kan du logge din aktivitet og på slutten av kampanjen se at du fyller ut regjeringens anbefalinger om 30 minutter aktivitet om dagen.

AMBASSADØRER: Både sykkellegende Knut Knudsen og samferdselsminister Liv Signe Navarsete stilte velvillig opp som ambassadører for aksjonen. Foto: Elin Davidsen/ Dagbladet.no
AMBASSADØRER: Både sykkellegende Knut Knudsen og samferdselsminister Liv Signe Navarsete stilte velvillig opp som ambassadører for aksjonen. Foto: Elin Davidsen/ Dagbladet.no Vis mer

Meld deg på i dag!

TAR BAILEN: Inntil nå nylig fikk Jens Stoltenberg lov til å sykle på jobben. Nå har Politiets sikkerhetsstyrker satt en <a href="http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/11/465943.html">stopper for aktiviteten.</a>
Stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen <a href="http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/16/466335.html">utfordret sin far</a> til å sykle til jobben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling