- Sykt!

Morten Ramm og Erik Solbakken lager TV-program om det norske landslaget. I vrimmelen av norske supportere i Spania fant de Ramms dobbeltgjenger.

DOBBELTGJENGER: Morten Ramm fant sin dobbeltgjenger blant den norske supporterskaren før landskamp i Spania. Foto: eriksolbakken / Instagram.
DOBBELTGJENGER: Morten Ramm fant sin dobbeltgjenger blant den norske supporterskaren før landskamp i Spania. Foto: eriksolbakken / Instagram. Vis mer
Publisert

Morten Ramm og Erik Solbakken lager serie for NRK hvor de følger det norske landslaget på nært hold gjennom EM-kvalifiseringen. De skal ha fått god tilgang både til laget og profilene.

Foran landslagets første kvalifiseringskamp, borte mot Spania, markerer humorduoen seg på flere fronter.

I går stilte de flere spørsmål da Ståle Solbakken og spilleren Morten Thorsby holdt pressekonferanse. Og i dag er duoen å finne blant de norske supporterne i Malagas gater i oppkjøringen til kampen.

Og ett bilde har vakt stor oppmerksomhet på sosiale medier i kveldstimene.

I en Instagram-post har Solbakken nemlig delt et bilde av kollega Ramm som poserer sammen med en norsk supporter. En supporter som er kliss lik Ramm.

- Midt i tjukkeste Oljeberget Supporterklubb (Norges supporterklubb red.anm.) fant jeg han. Mortens lookalike, introduserer Solbakken.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

- Sykt!, skriver TV2s Jan Henrik Børslid.

- Jeg tror ikke på det, skriver TV- og radioprofilen Marte Bratberg.

Andre igjen mener det kunne vært spennende med en DNA-test.

Følg Spania-Norge fra kl 20.45.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer