Borussia Dortmund, Jude Bellingham, Erling Braut Haaland

Sylfrekk øl-melding

Erling Braut Haaland-kompis Jude Bellingham (18) gir Bayer Leverkusen-supporterne dobbel dose med tyn etter at Haaland (21) ble matchvinner for Dortmund lørdag.

Publisert

Haaland hadde to scoringer og en målgivende pasning, i kampen Borussia Dortmund vant 4-3.

Avgjørelsen kom et snaut kvarter før slutt, da Haaland kontant plasserte et straffespark nede i hjørnet.

Nordmannen løp mot cornerflagget, og feiret vilt sammen med lagkompisene, foran motstanderens supportere.

Det vekket et voldsomt sinne hos Leverkusen-supporterne.

En rekke beger med drikke ble kastet ned mot Dortmund-spillerne, akkompagnert av ukvemsord.

Et av begrene ble elegant fanget av det engelske stjerneskuddet Jude Bellingham.

En video filmet fra tribunen, som Bellingham selv har delt på Twitter, viser 18-åringen elegant fange et av begrene i hånda, og ta seg en slurk, før han spytter ut.

I etterkant har Bellingham skrevet to tweets om hva som skjedde. I den ene skriver 18-åringen «Cheers». I den andre utdyper han.

- Perfekt dag for min første øl … Ikke en fan.

Videoen Bellingham har delt viser også Haaland plukker opp et av begrene og tar en lukt på innholdet, før han kaster det vekk.

Med sine to scoringer er Haaland oppe i 65 mål på like mange kamper i Dortmund-trøya. Han er allerede oppe i fire scoringer i Bundesliga denne sesongen.

I tillegg leverte han fem scoringer på tre kamper for Norge under den siste landslagssamlingen i starten av september.

HAALAND: Erling Braut Haaland er en av verdens heteste fotballnavn for tiden. Kompis og landslagskollega Erik Botheim har en forklaring. Video: Rødt Kort / NTB. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Dortmund har hatt en godkjent start på sesongen i ligaen med ni av 12 mulige poeng på fire kamper. De ligger på 3. plass, tre poeng bak Wolfsburg, og ett bak regjerende mester Bayern München.

Onsdag starter Champions League-sesongen borte mot tyrkiske Besiktas. En turnering Haaland ble toppscorer i forrige sesong, da dunket han inn ti mål i turneringen før det ble stopp mot Manchester City i kvartfinalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer