Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Synd for Daniels karriere

Hareide bekymret for Braaten i Bolton.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): Daniel Braaten har fortsatt til gode å spille fra start i Premier League for Bolton.

Noen innhopp og starter i cupkamper til tross - Åge Hareide er bekymret.

- Det er synd for karrieren til Daniel, og det er synd for oss. Vi mister en spiller som kan avgjøre kamper for oss, sier Hareide til Dagbladet.no.

Det har vært snakket om en mulig leieavtale for Braaten, men to dager før overgangsvinduet lukker er det fortsatt stille rundt ham.

- Det er ikke noe nytt om Daniel, sier Braatens agent Stig Lillejord til Dagbladet.no i dag.

Vil møte manager Megson 

Åge Hareide var skeptisk til overgangen i første omgang.

Men han flotter seg ikke med et etterpåklokt «hva var det jeg sa». Tvert imot tar Hareide på seg den omsorgsfulle trenerrollen, og vil se hva han kan bidra med for å følge opp Daniel Braaten.

FÅ SPILLE LITE: Daniel Braaten fikk bryne seg på Bayern Münchens brasilianske stopper Lucio i Uefa-cupen i november, men i serien blir det for lite spilletid for nordmannen. Foto: AFP/Scanpix
FÅ SPILLE LITE: Daniel Braaten fikk bryne seg på Bayern Münchens brasilianske stopper Lucio i Uefa-cupen i november, men i serien blir det for lite spilletid for nordmannen. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

- Vi vil ha med Daniel igjen for å se på ham og snakke med ham. Vi har råd til å gi ham denne oppmerksomheten, sier Hareide om uttaket av en spiller som naturlig nok ikke har kvalifisert seg gjennom prestasjoner på klubblaget den siste tida.

Når Hareide setter seg på flyet til England på fredag, håper han å ha en prat med Boltons manager Gary Megson notert i avtaleboka. 

Bolton-sjefen har bakgrunn som spiller i en rekke engelske klubber, blant andre Hareides engelske klubber Norwich og Manchester City. Uten at de kjenner hverandre.

- Jeg tror kanskje jeg har spilt mot ham, sier Hareide halvt spørrende.

Kjente gamlesjefen

Sammy Lee, som var sjef i Bolton da de hentet Braaten, kjente Hareide personlig og beskrev som en bra fyr.

- Sammy Lee er en fin type, jeg er glad for at Daniel kommer under hans vinger, sa Hareide til Dagbladet.no i juli.

Siden den gangen har Bolton byttet ut den fine typen med Megson. Nå vil Hareide gjerne bli kjent med den nye manageren.

image: - Synd for Daniels karriere

- Jeg vil gjerne høre hva han tenker rundt Daniel, sier Hareide.

VIL FØLGE OPP: Åge Hareide vil ha Daniel Braaten inn i troppen for å følge ham opp. Han forsøker også å avtale et møte med Bolton-manager Gary Megson for å diskutere Braatens rolle.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media