-  Synd på Mikel

Siden John Obi Mikel kom tilbake til Lyn, har laget tapt to kamper på rad. I går ble han byttet ut midtveis i andre omgang.

HAMAR (Dagbladet): -  Jeg synes synd på Mikel. Den seinere tida er det blitt altfor mye ut og inn av hoteller. Da vi spilte mot ham sist vinter, var han kjempegod og såret oss med pasninger. I går hadde vi kontroll på ham hele veien, sier Ham-Kams matchvinner Espen Haug til Dagbladet.

Den drøye timen han spilte, lå Mikel i sonen til Jan Michaelsen.

-  Han er en god tekniker, men virket uengasjert. I norsk fotball er det andre ting som er viktigere enn å briljere med ballen. I går var ikke Mikel noen trussel, sier Michaelsen om den unge nigerianeren.

-  Vil ikke snakke

Selv ville ikke Mikel si noe til pressen etter tapet på Briskeby. Da Dagbladet ba om en kommentar utafor garderoben, var han opptatt av å prate om damer med en kompis.

-  Jeg vil ikke snakke. Jeg har ingen ting å si, var det eneste vi fikk ut av supertalentet da vi spurte hva han syntes om to tap på samme antall kamper etter tilbakekomsten.

Lyn-trener Henning Berg er enig i at Mikel ennå ikke er på sitt beste, men håper han vil slå til i tida framover.

-  Han var glimtvis god, men ble sliten. Derfor byttet vi ham ut. At Mikel har to tap på to kamper, er tilfeldig. Mot Odd burde vi vunnet. I går tapte vi fortjent. Da var vi altfor upresise i spillet, sier Henning Berg.

  SLITER:  Lyn har tapt begge kampene etter at John Obi Mikel kom tilbake til klubben. I går ble nigerianeren byttet ut. Foto: Torbjørn Grønning
SLITER: Lyn har tapt begge kampene etter at John Obi Mikel kom tilbake til klubben. I går ble nigerianeren byttet ut. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer

-  Pappa best

Mens Mikel sturet, fikk matchvinner Haug ros av den fem år gamle datteren sin, Amalie.

-  Jeg synes pappa var best, sa hun ubeskjedent i garderoben.

Også Ham-Kam-trener Ståle Solbakken var strålende fornøyd med matchvinneren.

-  Espen har hatt veldig dårlig uttelling før i år, men har scoret i de to siste hjemmekampene. Nå er han i gang igjen. Espen kan spille til han er 48, sier Ståle Solbakken.

Samtidig roser han lagets defensive styrke.

-  Etter førsteomgangen burde vi ledet mer enn 1- 0. Defensivt var vi perfekte. Lyn hadde ikke en eneste sjanse i løpet av 94 minutter, sier Ham-Kam-treneren til Dagbladet.