«Synd reglene er annerledes i denne ligaen.»

Brann føler seg snytt for ett poeng etter Odenses tvilsomme seiersmål. En oppgitt Raymond Kvisvik raljerer med de svenske dommerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann gikk på sitt første poengtap i Royal League mot middelmådige Odense i går.

-  Foreløpig har jeg et godt inntrykk av Royal League. Synd reglene er annerledes i denne ligaen, men det venner vi oss til, kommenterer en sarkastisk Raymond Kvisvik til Dagbladet.

Vinket for offside

14 minutter før slutt fikk Søren Berg stikke igjennom Brann-forsvaret. Dansken rundet keeper Håkon Opdal og satte ballen i mål til 2-1. Branns venstreback Erlend Hanstveit vinket for offside. Uten at den svenske dommeren Miro Ukalovic brydde seg. Det gjorde Kvisvik. Han protesterte, og ble belønnet med gult kort. Uten at Kvisvik skjønte det heller.

-  Jeg stoler på det Erlend sier. At det er offside. Og jeg har sagt ti ganger verre ting til norske dommere, sier Kvisvik som ikke akkurat var fornøyd med de svenske dommertrioen.

Harrytur

-  Vi har de fire beste lagene med nå. Så det skal bli spennende om det er de fire beste dommerne som skal være med videre. Da kan det bli bra, sier Kvisvik som mener han har en løsning.

-  Jeg skal ta med Hanstveit til Østfold i jula. Så kan vi dra på noen harryturer slik at han får lært seg svensk, humrer østfoldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer