<strong>FERDIG:</strong> Fred er lei av å bli buet ut Brasil-fansen. Nå gir spissen seg med all landslagsfotball. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX
FERDIG: Fred er lei av å bli buet ut Brasil-fansen. Nå gir spissen seg med all landslagsfotball. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX Vis mer

Syndebukken gir seg på landslaget etter å ha blitt pepet ut på benken

Fred er lei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært et tungt mesterskap for den brasilianske spydspissen Fred.

Han fikk riktignok en scoring i gruppespillet, men resten har vært bekmørkt for veteranen. Så bekmørkt at han nå gir seg med all landslagsfotball.

- Jeg er ferdig Under finalen satt Fred på benken, men likevel ble han pepet ut hver gang ansiktet hans viste seg på storskjermen. Om det var dråpen som fikk begeret til å renne over vites ikke, men nå er det i alle fall nok.

- Jeg er ferdig med landslaget, sier Fred ifølge avisen Estado de São Paulo.

Store deler av verdenspressen, men kanskje først og fremst den brasilianske, har gjort Fred til syndebukk for Selecao. Selv synes han ikke at han skal få skylda - i alle fall ikke alene, selv om han omtaler seg selv i tredjeperson.

- Vi var ikke bra i de to siste kampene. Men ingen enkeltperson er ansvarlig for det. Det jeg kan si, er at dette ikke bare var Freds feil, sier Fred.

Bygge nytt Etter å ha tatt seg videre fra gruppespillet ble de to søramerikanske rivalene Chile og Colombia slått i åttedels- og kvartfinalen, før Tyskland ventet i semifinalen på tirsdag. Der ble det bråstopp med 7-1.

Heller ikke bronsefinalen bød på den store trøsten da Nederland ble for sterke med 3-0.

Nå må det brasilianske laget slikke sine sår og begynne på nytt.

Men det blir altså uten Fred.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer