<strong>DE JONG:</strong> Nederlands Nigel de Jong har brukt mye tid i tatoveringssjappa. Foto: Instagram.
DE JONG: Nederlands Nigel de Jong har brukt mye tid i tatoveringssjappa. Foto: Instagram. Vis mer

Synes du denne tattisen er drøy? Sjekk hva blekket til VM-gutta betyr

Messi, Neymar og de Jong. Alle har dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under VM har vi fått se vakker fotball, men også en rekke tungt tatoverte spillere.

Det er nesten bare Cristiano Ronaldo som ikke har et kunstverk på kroppen, virker det som.

Til og med Lionel Messi, en av de tilsynelatende minst forfengelige, har gått til anskaffelse av permament blekk på huden.

Hyller sønnen Men sannynligvis er det ikke på grunn av det estetiske den argentinske superstjerna har besøkt tatovøren.

<strong>MESSI:</strong> Lionel Messi har navnet til sønnen, Thiago, og de små hendene hans tatovert på legggen. REUTERS/Paul Hanna
MESSI: Lionel Messi har navnet til sønnen, Thiago, og de små hendene hans tatovert på legggen. REUTERS/Paul Hanna Vis mer

For ikke lenge etter at Messi ble far, kunne man se bilder av sønnen Thiagos navn og håndavtrykk på leggen hans. Tatoveringen vil han alltid bære, og er noe avkommet vil kunne sette pris på etter hvert som han blir eldre.

Italias midtbanekriger Daniele De Rossi har tatovering på samme sted. Det er en illustrasjon av et skilt som viser at det er fare for taklinger. Ikke helt uventet tatovering, det, fra tøftspillende De Rossi.

Skjebnens ironi Neymar Jr. skjøt Brasil til semifinalen i VM nærmest på egenhånd, men kunne ikke spille i verken det forsmedelige 7-1-tapet mot Tyskland eller i bronsefinalen mot Nederland.

Det ble klart etter at han pådro seg et brudd i en ryggvirvel i sammenstøtet med Colombias Juan Zúñiga da de åtte siste lagene var i aksjon.

<strong>DE ROSSI:</strong> Italias hardtspillende midtbanemann har tatovet et fareskilt på leggen. REUTERS/Siphiwe Sibeko
DE ROSSI: Italias hardtspillende midtbanemann har tatovet et fareskilt på leggen. REUTERS/Siphiwe Sibeko Vis mer

På den måten blir tatoveringen Neymar har på halsen ganske så treffende. Der står det nemlig noe som kan oversette til «Ingenting er for evig». Noe som også gjaldt hans VM-eventyr.

Pinillas bitre miss Prisen for det kanskje mest VM-aktuelle kunstverket er det nok likevel Chiles Mauricio Pinilla som bør få. Spissen kom inn som innbytter mot Brasil og var millimetere fra å sende landet til kvartfinalen helt på tampen av ekstraomgangene.

I stedet for traff ballen tverrliggeren - og Pinilla har nå foreviget øyeblikket på magen.

Hvem som har den mest oppsiktsvekkende kroppspryden er det også liten tvil om.


Nederlands Nigel de Jong har hentet inspirasjon fra indonesisk stammekultur. Over hele brystkassen, armene og store deler av magen, har den hardttaklende midtbanespilleren tatoveringer med utgangspunkt i krigertemaer.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer