Synes Leeds vises for ofte på tv. Nektet kameraene inngang

Leeds-eier Massimo Cellino.

FORBYR KAMERAER: Massimo Cellino synes laget hans vises for ofte på tv. Leeds-eieren frykter det betyr dårligere oppmøte på kampene, og mandag ba han personalet hindre tv-kameraer adgang til stadion.
FORBYR KAMERAER: Massimo Cellino synes laget hans vises for ofte på tv. Leeds-eieren frykter det betyr dårligere oppmøte på kampene, og mandag ba han personalet hindre tv-kameraer adgang til stadion. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Massimo Cellino synes laget hans vises for ofte på tv. Leeds-eieren frykter det betyr dårligere oppmøte på kampene, og mandag ba han personalet hindre tv-kameraer adgang til stadion.

Leeds møter serietoer Derby hjemme på Elland Road tirsdag kveld. Oppgjøret skal sendes direkte på tv-kanalen Sky. Det er den niende gangen en Leeds-kamp skal vises så langt denne sesongen. Det synes eier Massimo Cellino er for ofte, og italieneren skal ha hindret tv-kanalen tilgang til anlegget mandag. Det melder BBC.

Ansvarlige for mesterskapsserien jobber med å løse saken.

- Vi har kontaktet Leeds United for å minne klubben på sine forpliktelser til kringkastingspartneren vår, sier en talsmann.

Det er også niende gang en av Derbys kamper er valgt ut.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer