Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Synes synd på publikum

Moldes Magne Hoseth forstår at publikum og TV-seere kjedet vettet av seg i går.

MOLDE (Dagbladet):

Han syntes direkte synd på publikum etter den pinlige forestillingen.

- Det må ha vært kjedelig å se på, så jeg føler virkelig med dem. Vi spilte rett og slett forferdelig til tider, sier Magne Hoseth til Dagbladet.

Langtidsskadde Arild Stavrum forstår spisskollegaens frustrasjon. Nå mener han Molde må prøve noe nytt.

- Dette er ikke kritikk av Gunder, men jeg mener at tida er moden for at vi må gjøre noe nytt - flytte flere folk framover på banen. Det blir altfor spinkelt i angrep slik det er i dag, og det tror jeg nok Gunder ser også. Vi jobber tross alt i underholdningsbransjen. Lag som spiller kjedelig, men vinner får ikke publikum. Nå må vi i fellesskap finne en annen måte å spille på, sier Stavrum til Dagbladet.

En smilende Molde-trener Gunder Bengtsson har følgende kommentar til Stavrums forslag om en mer offensiv linje i Molde.

- Nå må Arild bli frisk først!, sier svensken.

Berg Hestad positiv

Først da Daniel Berg Hestad kom innpå den siste halvtimen, ble det liv i Molde-leiren. - Jeg har savnet Daniel. Vi trenger han virkelig på laget, sier Magne Hoseth.

Molde-kapteinen har holdt seg borte fra fotballen i noen uker på grunn av at hans yngste sønn, Jonathan (9 måneder), er svært syk. Men han meldte seg til tjeneste foran gårsdagens Stabæk-møte.

Han startet riktig nok på benken, men fikk spille de 33 siste minuttene av kampen.

Dro rett hjem

- Jeg for min del skapte mer etter at Daniel kom innpå. Jeg har spilt sammen med han i fem år, og har savnet han enormt mye mens han har vært borte. Ikke bare fordi han er god og fordi jeg er vant til å spille sammen med han, men også fordi han er en flott fyr, sier Hoseth.

Selv om Berg Hestad er tilbake i fotballmiljøet er det lett å se at han fremdeles er svært preget av den familiære situasjonen. Han orker fremdeles ikke å snakke med media, og dro etter kampen rett hjem til familien

Etter det Dagbladet erfarer, har Berg Hestad gitt uttrykk for at han ser det hele an dag for dag. Selv om han spilte i går, er det langt fra sikkert at han er med i troppen til neste kamp.

Psykisk løft

Bernt Hulsker håper at så skjer, men forstår inderlig godt hvis Daniel står over.

- Det er et psykisk løft for oss at han er tilbake. Han er en samlende faktor for laget, sier Hulsker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media