Synger Eggen jr. til Lerkendal

Kan ei trøndertåre få Knut Thorbjørn Eggen til Lerkendal som ny trener?Direkte kl. 20.45 Champions League

 • Synger for ny trener: Hør Eggen-sangen!

  Gruppa Gamp, som består av brødrene Arne og Rune Zachariasen, har laget låta «Ei trøndertåre for Knut Thorbjørn Eggen». Karene sjøl sier de ikke laget sangen for å skade nåværende trener Ola By Rise, men den blir likevel nevnt på enkelte diskusjonsforum hvor man diskuterer hvorvidt det må skje sjefsendringer i Rosenborg.

  - Vi hadde ikke trodd den skulle bli brukt på denne måten. Vi lagde låta uten noen spesiel hensikt, og håpet den kanskje kunne bli spilt på radio, skriver Arne i et e-post-intervju med Dagbladet.

  Teksten i sangen er som følger: 'Vi har en bønn, Knut Thorbjørn Eggen. Go'foten er kall, vi spiller ikke lenger ball. Du frelste FFK, du har vist at du er klar. Så kan ei trøndertåre lokke deg til Lerkendal?'

  Gamp har også tidligere laget sanger om Rosenborg-trenere. I 2002 ga de ut låta «At du våge, Åge», hvor de ba Åge Hareide om ikke å ødelegge den filosofien og spillestilen Nils Arne Eggen hadde opparbeidet i klubben.

  - Heller ikke den gang var det noen spesiell anledning, men fotball engasjerer to slitne karer som oss, skriver Arne.

  Slik beskriver han relativt ukjente Gamp:

  - Vi har på fleip sagt at vi er Norges 4. beste trønderrockeband etter DDE, Åge Aleksandersen og Terje Tysland. Vi har holdt på i mange år, men er nok best kjent på bondelandet i Trønderlag.

<B>KOMPONISTENE:</B> Arne Zachariasen (t.v) og broren Rune Zachariasen i Gamp står bak låta «Ei trøndertåre for Knut Thorbjørn Eggen».
<B>ETTERTRAKTET: Knut Thorbjørn Eggen, her etter opprykket med Fredrikstad i fjor, synges kanskje hjem i kveld - på Lerkendal.