Synger på siste verset

Vålerenga-senteren Øystein Olsen (37) er på full fart mot sin åttende kongepokal. Etter seieren i går sang han av full hals i garderoben, sammen med resten av lagkameratene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JORDAL AMFI (Dagbladet): -  Åtte bøtter er ikke noe å skryte av i Vålerenga. Da må jeg i hvert fall opp i 10, sier den 90 kilo tunge måltjuven etter at «Kjekkere gutter finnes vel ei...» hadde tonet ut i garderoben.

En times tid tidligere hadde han scoret på hel volley, og bragt Vålerenga opp i 4-1 ledelse.

-  Deretter slapp vi Stavanger inn i kampen, og lagde spenning. Det bør ikke gjenta seg. Skjønt så lenge jeg treffer klokkereint, kan jeg vel ikke klage. Foreløpig har jeg bestemt meg for å ta én sesong til. Så får tida vise hva det blir til etter det, sier superveteranen til Dagbladet, som har kontrakt til han blir 40.

Med 2- 0 i kamper er bordet duket for Vålerengas kongepokal nummer 24.

To matchballer

-  Nøkkelen nå er å vinne lørdagskampen i Stavanger. Klarer vi det, har vi to matchballer på Jordal. Da bør det jo gå veien, sier Øystein Olsen.

Etter at Oilers tok ledelsen på skudd fra død vinkel, våknet favoritten og ledet 4- 1 halvveis. Selv om gjestene fra Stavanger reduserte til 4- 3, var det aldri tvil om hvor seieren ville gå.

-  I lørdagskampen må vi være mer displinerte i forhold til spillesystem og bytter. Jeg er fornøyd med seier, men ser at det er ting å ta tak i. Vi tar ingen ting for gitt, og må skjerpe oss foran Stavanger-kampen. Det er små marginer som avgjør, sier Vålerenga-kaptein Bård Sørlie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer