Syr spesialsko til Beckham

Adidas legger seg i selen for å beskytte foten til Beckham. Til den nette sum av 130 000 kroner per par.

Adidas sponser David Beckham med sko, og Beckham er en av frontfigurene til det tyske skokonsernet. Derfor er det utrolig viktig for tyskerne å få Becks på beina til sommerens store fotballbegivenhet.

Med en øm og brukket tå trenger hovedpersonen spesialpleie fra skoprodusenten.

Adidas lager en supersko som skal beskytte den engelske lagkapteinens fot fra unødig trykk. Skoene skal i følge Ananova koste omtrent 130 000 kroner per par.

Den nye skoen er laget av kenguruskinn med supersterke karbonfibre. I tillegg flytter Adidas snøringen på den venstre skoen for å lette trykket fra foten opp til vristen. The Sunday Mirror skriver også at den venstre støvelen får en liten grop for å gi den skadde tåa mer plass.

I følge Ananova har Adidas jobbet døgnet rundt i to uker for å få i stand skoene.

Og kanskje var det derfor han krevde et fotballmål fra Old Trafford for å underskrive ny kontrakt med Manchester United. I tillegg til ukelønna på over millionen, skal Beckham ha krevd at målet hadde vært i bruk på Uniteds hjemmebane.

United blåste støvet av et mål som ble brukt under EM i 1996, og dermed undertegnet Beckham den nye kontrakten med klubben.

- Målet vil stå som et monument til Manchester United på eiendommen vår. Jeg syntes det var en original måte å vise lojalitet til klubben som har gjort meg til den jeg er, sier Beckham til The Sun.

Og det kan man være enig i.

FULL BESKYTTELSE: Etter at David Beckham ble skadet i Champions League-kampen mot Deportivo La Coruna får han spesialsko av Adidas for å kunne spille i sommerens fotball-VM.