Premier League

Syrlig replikk før kampen

Sky Sports-ekspert José Mourinho: - Det er fire lag som kan vinne Premier League. B-laget til Manchester City er ett av dem.

NY JOBB: José Mourinho er engasjert som ekspert av Sky Sports. Foto: NTB scanpix
NY JOBB: José Mourinho er engasjert som ekspert av Sky Sports. Foto: NTB scanpixVis mer
  • Man. United - Chelsea, kl. 17.30

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester dirrer i forbindelse med storkampen mellom United og Chelsea på Old Trafford i ettermiddag. Men for engelskmenn som ikke har billett - og følger kampen på TV - har det også underholdningsverdi.

Sky Sports, som sender kampen i England, har engasjert José Mourinho som ekspert. I studio i ettermiddag sitter han sammen med Graeme Souness og Gary Neville. Og meningene kommer på løpende bånd.

På spørsmål om hvor mange lag som kan vinne Premier League denne sesongen, svarer Mourinho syrlig:

- Fire. Manchester City, Tottenham, Liverpool og Manchester City B.

Med andre ord: Han har ikke troen på noen av sine tidligere klubber som barker sammen. Stikket til gamleklubbene kom bare fem minutter ut i sendingen:

Manager igjen

- Selv om et av lagene spiller fantastisk, og får et godt resultat, tror jeg ikke det er mulig å ta tittelen, sier han.

Mourinho opplyser at han skal tilbake som manager, men trives åpenbart som en høyt lønnet TV-ekspert. Han ser ikke bort fra at United, Chelsea og Arsenal kan overraske.

- Noen ganger skjer det uforutsigbare ting i fotball.

- Ingen lett dag

Den portugisiske profilen mener at en bra sesong for Manchester United vil være seier i Europa League og topp fire i Premier League. Han innrømmer at det ikke er lett å være tilbake på Old Trafford.

- Dette er ikke en lett dag for meg. Dette er to av mine tidligere klubber. Det er første gang jeg er tilbake på Old Trafford.

HYLLES AV FANSEN: Dagbladet-journalist Tore Ulrik Bratland er på plass i Manchester før kampen mellom United og Chelsea. Vis mer