BLYTUNGT: Norwich-keeper John Ruddy henter ballen ut av nettet. Det var en heltidsjobb på Etihad i ettermiddag. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
BLYTUNGT: Norwich-keeper John Ruddy henter ballen ut av nettet. Det var en heltidsjobb på Etihad i ettermiddag. Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

Syv forskjellige målscorere da City fornedret Norwich på 70 minutter

- Kunne scoret flere, sier Pellegrini.

(Dagbladet): Manchester City - Norwich 7-0.

Det ble snakket mye om hvem som skulle vokte målet for Manchester City denne helga (Joe Hart ble som varslet vraket), men Manuel Pellegrini kunne nesten plassert hvem som helst i vannbærerteamet mellom stengene i ettermiddag.

Costel Pantilimon fikk ett skudd på seg i løpet av 90 minutter mot Norwich, og kunne heller bruke tida på å nyte lagkameratenes herjinger fremover på banen.

For de ble det en del av.

Syv målscorere I løpet av 70 minutter fra det sekstende scoret Manchester City syv ganger, alle signert ulike målscorere, og sørget for en enda mer ydmykende opplevelse for bortelaget enn 5-1-tapet på Etihad i 2012.

Bradley Johnson hjalp City i gang med selvmål etter et drøyt kvarter, så fulgte de opp nesten alle sammen: David Silva (20'), Matija Nastasic (25'), Alvaro Negredo (36'), Yaya Touré (60'), Sergio Aguero (71') og Edin Dzeko (86').

7-0, altså.

Vi var veldig misfornøyde da vi tapte for Chelsea, men det var et tap vi ikke fortjente. I dag var vi veldig gode, Norwich hadde ikke en eneste målsjanse, mens vi scoret syv og kunne scoret flere, sier manager Manuel Pellegrini, ifølge BBC.

Hughton under press Resultatet gjør at City holder byrival Manchester United bak seg på tabellen og klatrer til en midlertidig fjerdeplass, til tross for de rødes trygge seier borte mot Fulham.

For Norwich (som mangler en ankelskadet Alexander Tettey) fortsetter nedturen. Åtte poeng på ti kamper plasserer laget under nedrykkstreken i Premier League.

- Chris Hughton går til Norwich-fansen og klapper, det kan være siste gang han gjør det. Han er under press der, mener Trevor Morley i TV 2s studio.