Norsk triumf i Ringerike Grand Prix:

- Syver kjørte nok sitt livs løp

Kurt Asle Arvesen mektig imponert etter seier.

VANT: Syver Wærsted vant foran Alexander Kamp og Stan Dewulf. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
VANT: Syver Wærsted vant foran Alexander Kamp og Stan Dewulf. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HØNEFOSS (procycling.no): Ringerike GP ble igjen et taktisk bikkjeslagsmål som til slutt skulle bli avgjort i en gruppe på sju mann.

Der hadde Alexander Kamp, Carl Fredrik Hagen, Syver Wærsted, Jonas Vingegaard, Stan Dewulf, Lucas Eriksson og Troels Vinther klort seg fast etter et bikkjeslagsmål på i underkant av fire timer.

Wærsted fra Uno-X gjorde nok sitt sjakktrekk ved å angripe dypt inne i den nest siste runden. Sammen med Dewulf og Eriksson fikk de med seg 10-12 sekunder på de syv som da satt igjen bak.

procycling.no satt i følgebilen bak gruppa og så Alexander Kamps voldsomme rykk fra bunn av bakken:

- Jeg fikk en luke der og tenkte: - Dette holder, søren meg. Men, dessverre kjørte de meg inn igjen. Men sånn er det. Jeg prøvde, sier Kamp - gårsdagens vinner på Kleivstua, til procycling.no.

Wærsted: - Deilig

Den blide 24-åringen skulle ende opp med å tape spurtduellen mot Wærsted. Etterpå nevnte han en litt uvøren passering av en fortauskant som forklaring på det som skjedde, men var i etterkant av podieseremonien stor nok til å be oss likevel ikke gjøre noen stor sak ut av hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer