T-banestreik truer Rooney & Co.

T-banen i London står.

KAN BLI TOMME TRIBUNER: Lampard, Beckham, Rooney og resten av de engelske stjernene kan ende med å spille for tomme tribuner mot Andorra på grunn av streik blant Londons t-baneansatte. Foto: REUTERS/Darren Staples
KAN BLI TOMME TRIBUNER: Lampard, Beckham, Rooney og resten av de engelske stjernene kan ende med å spille for tomme tribuner mot Andorra på grunn av streik blant Londons t-baneansatte. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LONDON (Dagbladet): Klokka sju i kveld stopper undergrunnssystemet i London. Fagforeningen for jernbane-, transport- og maritime arbeidere har tatt ut sine medlemmer i en 48 timer lang streik, som lammer hovedstadstrafikken totalt.

Og det kan få store konsekvenser for landets fotballstjerner, som i morgen skal møte Andorra på Wembley.

Stoppet billettsalgetDet engelske fotballforbundet (FA) stanset i forrige uke billettsalget til kampen etter 70.000, fordi de så faren for streik.

Men selv å få transportert 70.000 til området vil by på massive problemer uten en fungerende T-bane.

Politiet er bekymret for hva som vil skje når tilskuerne i stedet velger å ta drosje eller bil til stadionområdet i Nordvest-London. Dette kan føre til blokkerte veier for utrykningskjøretøyene som alltid er påkrevet ved slike arrangementer. Kamp for tomme tribuner?Ifølge Daily Telegraph er FA nå i krisemøter med politiet, Londons transportsjefer og det lokale byrådet.- Vi følger situasjonen, og vil gi tilskuerne beskjed når vi vet noe mer, sier en FA-talsmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer