Håndball-EM i Sverige:

«Ta deg noen sekunder, se deg rundt. Se hvor mange som heier på oss. Nyt det»

Rørt Herrem måtte samle gulljentene før EM-finalen.

TALE: Camilla Herrem jubler etter scoring mot Nederland. Før finalen samlet hun lagvenninnnene for en liten tale - om å nyte kampen og se alle som heiet dem fram.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TALE: Camilla Herrem jubler etter scoring mot Nederland. Før finalen samlet hun lagvenninnnene for en liten tale - om å nyte kampen og se alle som heiet dem fram.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GÖTEBORG (Dagbladet): - Jeg er stolt og litt rørt, sier Camilla Herrem til Dagbladet etter sitt sjuende mesterskapsgull med Norge.

Håndballjentene kronet 2016 med å ta EM-gull i Sverige etter finaleseieren mot Nederland, 30-29, i går kveld.

Camilla Herrem (30) ble kåret til EMs beste venstrekant og spilte en god finale med fire scoringer. Etterpå var hun imponert, rørt og stolt. Og hun hyllet alle norske som fant veien til store Scandinavium Arena midt i Göteborg. Over 11 000 var på plass i hallen.

- Jeg er utrolig stolt og takknemlig for at vi klarer dette. Det høres ut som vi spiller på hjemmebane! Jeg føler jeg spiller finalen i Norge. Det er rundt 10 000 norske som kommer hit for å heie oss fram, og det er så fantastisk... Å stå der å høre nasjonalsangen. Jeg følte at jeg drømte, sier Herrem.

Herrem-tale

Kantspilleren forteller at hun samlet lagvenninnene for noen alvorsord før de løp ut på banen foran tusenvis av nordmenn i går kveld.

- Jeg tror ikke folk vet hvor stort dette er for oss - å spille foran et sånt publikum. Det tar pusten vekk fra meg. Det er ikke så mange som får oppleve dette. Derfor måtte jeg si fra til noen av jentene før vi gikk ut på banen: «Ta deg noen sekunder, se deg rundt. Se hvor mange som heier på oss. Nyt det». Dette er opplevelser vi kanskje aldri får igjen og som vi er heldige som faktisk får oppleve, sier Herrem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer