- Ta på TV'n - heal Beckham!

«Teskjebøyer» Uri Geller vil ha med seg det engelske folk til å heale David Beckhams skade.

Uri Geller er magikeren som på 70-tallet bøyde skjeer og fjernstartet klokker på norske TV-skjermer. Israeleren fikk verden til å måpe da han bøyde metall, tilsynelatende uten annen hjelp enn tankekraften.

Geller hevdet hele tida at han hadde overnaturlige evner, og turnerte med sine mange

tankeoverføringstriks.

Han har også tidligere interessert seg for engelsk fotballs ve og vel. Nå vil han ha med seg det engelske folk på å heale Beckhams brudd i foten.

- Ta dette seriøst

På GMTV - frokost-TV på ITV i morges - ba han seerne om å legge hendene på et TV-bilde av Beckhams fot, for deretter å late som om de dro beinet i foten sammen.

- Jeg gjør ikke mirakler, men hvis millioner av mennesker tenker på Davids fot og ser for seg at man klemmer beinet sammen kan vi bidra med healing. Jeg vil at folk tar på TV-skjermen. Ta det seriøst, om ikke bare for noen sekunder, og send litt healingenergi, oppfordret Geller.

Han er sikker på at nasjonens viljestyrke kan få England-kapteinen klar til VM.

Bok bak leggskinner

Også før fotball-VM i 1998 ble Uri Geller trukket inn i Englands VM-oppladning. Geller hevdet at landslagssjef Glenn Hoddle besøkte ham sammen med håndspåleggeren Eileen Drewery. Hoddle skal ha bedt om hjelp til å vinne VM.

- Han har gnidd bøkene med ballen fra VM-finalen i 1966, og ba spillerne om å stikke boka bak leggskinnene sine i VM, sa Geller.

Hoddle måtte senere avkrefte at han hadde bedt Geller om hjelp. Før EM 1996 ville Geller hjelpe England til gull før EM på hjemmebane, men Terry Venables takket nei.

Geller hadde oppskriften klar: Han ville at Gazza og co. skulle berøre ballen som ble brukt da England vant VM i 1966.

- Det vil inspirere dem alle sammen, mente Geller.

(Dagbladet.no)

<B>SNART HEALET?</B> Uri Geller vil helbrede England-kaptein David Beckhams fotrotbrudd.